Sponsormogelijkheden

Als sponsor van tennisvereniging LTC Hoogvliet sla je twee vliegen in één klap. Je geeft namelijk invulling aan jouw maatschappelijke betrokkenheid en je zorgt voor positieve publiciteit voor jouw bedrijf. Bij tennisvereniging LTC Hoogvliet draait het altijd om meer dan tennis. We willen dat iedereen in de maatschappij mee kan doen en hebben veel oog voor het sociale aspect. Dat blijkt uit allerlei activiteiten, die voor en door onze leden worden georganiseerd.

Wat sponsoring voor je doet
Door sponsoring vergroot je de naamsbekendheid van jouw onderneming. Je kunt ook een bepaald product of een specifieke dienst onder de aandacht brengen. Sponsoring is fiscaal aftrekbaar, wat het extra aantrekkelijk maakt. Tegen relatief geringe kosten kun je dus veel betekenen. Als sponsor ben je echt deel van de club. We bieden je en jouw zakenrelaties graag een aantal exclusieve extra's op ons prachtige terrein. En natuurlijk krijg je een uitnodiging voor het jaarlijkse LTC Golf event.

Vormen van sponsoring
Bij sponsoring kun je denken aan reclameborden langs de baan, advertentieruimte in het clubblad en op de website of hoofdsponsorschap van een evenement. Maar het kan ook interessant zijn om een competitieteam of een specifieke activiteit te sponsoren.

Een sponsorbord is ook mogelijk met de volgende afmetingen:
350 x 100 cm voor €250
100 x 50 cm voor €150

We gaan graag met je in gesprek over sponsoring op maat.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één van onze sponsorpakketten.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met de sponsorcommissie. Wij maken graag kennis met je.

Sponsorpakketten

Platina Pakket: je bent hoofdsponsor van tennisvereniging LTC Hoogvliet.
Dit betekent dat je exclusief jouw naam mag verbinden aan het Open Toernooi. Het Platina Pakket omvat het volgende:

• De vermelding van jouw bedrijf op het scorebord langs de hoofdbaan 3.
  • Hoofdbaan 3 wordt gedurende het Open toernooi naar jouw bedrijf vernoemd.
  • Een reclamebord of winddoek op de hoofdbaan 4.
  • Een paginagrote advertentie in het clubblad.
  • Jouw bedrijfsnaam en logo op onze website en in de maandelijkse digitale nieuwsbrief.
  • De mogelijkheid voor een bedrijfstoernooi voor jou en jouw genodigden of zakenrelaties op het terrein van LTC Hoogvliet.
  • Een uitnodiging voor het jaarlijkse LTC Golf event.
  • Lidmaatschap van LTC Hoogvliet voor maximaal twee personen tegen gereduceerd tarief (senior).

Goud Pakket: Je bent hoofdsponsor van één van onze evenementen. Dit betekent dat je exclusief jouw naam mag verbinden aan een evenement. Het Goud Pakket omvat het volgende:

• Gedurende het evenement mag je een baan naar jouw bedrijf vernoemen (baan 1 of 2 of banen 4 tot en met 8).
  • De vermelding van jouw bedrijf op het scorebord langs de hoofdbaan 4.
  • Een reclamebord op baan 4 of een winddoek op een van de banen 5 tot en met 8.
  • Een paginagrote advertentie in het clubblad.
  • Een uitnodiging voor het jaarlijkse LTC Golf event.

Zilver Pakket: Je bent sponsor van tennisvereniging LTC Hoogvliet.  Dit omvat het volgende:

• Je mag een baan naar jouw bedrijf vernoemen (baan 1 of 2 of een van de banen 5 tot en met 8).
  • Een reclamebord op baan 2 of een winddoek op een van de banen 5 tot en met 8.
  • Een advertentie van een halve pagina in het clubblad.
  • Een uitnodiging voor het jaarlijkse LTC Golf event.

Brons Pakket: Je bent subsponsor van tennisvereniging LTC Hoogvliet. Als subsponsor is het volgende mogelijk:

• Een reclamebord op baan 2 of een winddoek op een van de banen 3 of 8 tot en met 14.
  • Een advertentie van een kwart pagina in het clubblad.
  • Een uitnodiging voor het jaarlijkse LTC Golf event.

Vriend van tennisvereniging LTC Hoogvliet.
Je verbindt je als vriend aan TV LTC Hoogvliet door een relatief kleiner bedrag of een bijdrage in natura beschikbaar te stellen. Eventueel staat daar een eenmalige of evenementgebonden naamsvermelding tegenover.