Sponsors Algemeen

Sponsors algemeen
Het Bavaria Open Bruggen Toernooi, allerlei thematoernooien, de sponsordag, het LTC Golf event, zomaar een aantal activiteiten met een groot deelnemers- en bezoekersaantal, die onze partners mede mogelijk hebben gemaakt. Tennisvereniging LTC Hoogvliet gelooft in duurzame samenwerking. Prachtige exposure voor lokale en regionale ondernemers, en meer mogelijkheden voor de club: dat noemen wij win-win.  

Sponsormogelijkheden
In het kort komt het hier op neer: we bieden partners exposure en vergroting van hun naamsbekendheid, in ruil voor een financiƫle of materiƫle bijdrage of dienst. Je kunt daarbij denken aan reclameborden langs de baan, advertentieruimte in het clubblad en op de website of hoofdsponsorschap van een evenement. We noemen ook graag alvast de mogelijkheid om een eigen activiteit te organiseren op ons mooie terrein. Neem je binnenkort jouw klanten mee voor een exclusieve clinic? Of voel je meer voor een sportieve borrel?

Lees hier meer over wat we voor jou kunnen betekenen.

We zijn erg blij met de grote verbondenheid en trouw van onze huidige sponsoren. Zij garanderen het voortbestaan van de vereniging.

De sponsorcommissie leidt alles dat met sponsoring te maken heeft in goede banen.
 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 416 9232

Tennisvereniging LTC Hoogvliet

Groothoefblad 13
3193 GA Hoogvliet Rotterdam

KVK-nummer

40341259