Meer over onze trainers

Ik ben Lisette de Zeeuw-Boekholt en woon in Spijkenisse. Ik ben 29 jaar en ben begonnen met tennis toen ik 10 jaar oud was. Al snel kreeg ik meerdere keren in de week tennisles omdat ik verslaafd raakte aan de tennissport. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar tennislerares. Ik heb Sport en Bewegen gevolgd aan het Albeda college en mijn licentie behaald via deze opleiding. Ik heb 2 kinderen waarvan mijn oudste zoon sinds kort tennisles van mij krijgt in een tenniskids blauw groepje voor 4 tot 6-jarigen. Zelf speel ik ook al weer een aantal jaren competitie bij LTC Hoogvliet in het hoogst gemengde team op de zaterdag. Mijn liefde voor de sport draag ik graag over aan mijn leerlingen. Vooruitgang boeken met al mijn leerlingen is het leukste wat er is in mijn vak
   
Mijn naam is Ivo Noorlander, geboren 28 augustus 1990.
Ik tennis al sinds mijn 6e en ben vanaf mijn 18e begonnen met lesgeven.
Vanaf een jaar of 10 ben ik begonnen met het spelen van toernooien en competities. Ik heb altijd veel nationale en internationale toernooien gespeeld en stond altijd rond de 5e plek van mijn leeftijd. Nadat ik mijn middelbare school(HAVO) had afgemaakt, ben ik naast mijn studie Sportmarketing&Management begonnen met lesgeven.
Na mijn studie had ik besloten om mij volledig te gaan richten op het geven van tennislessen. Vervolgens heb ik daarna ook mijn tennislicentie behaald op het CIOS te Goes. De diversiteit in het lesgeven spreekt mij erg aan en hoop dat ik dit werk nog lang kan blijven doen.
   
Mijn naam is Boy Vergeer, geboren in het jaartal 1990. Meerdere jaren werkzaam als tennistrainer, maar de passie voor het tennissen is ontstaan door het zelf actief beoefenen van de sport.
Ik tennis al vanaf mijn 7de jaar en ben op 11-jarige leeftijd begonnen met fanatiek te tennissen.
Zowel nationaal als  internationaal heb ik veel toernooien gespeeld. 
Zo heb ik ervaring met het spelen van toernooien in Italië, Engeland, Frankrijk
en ben ik samen met Ivo op pad gegaan om in Duitsland toernooien te spelen.
Op mijn 18de leeftijd ben ik het lesgeven meer op gaan pakken.
De combinatie van het lesgeven en de studie Sportmarketing en Management beviel zo goed, dat ik na het afronden van mijn studie besloten heb fulltime les te gaan geven en de tennisopleiding te volgen.
Het is altijd een leuk idee om van je hobby je beroep te maken en dat heb ik dan ook gedaan!   

Mijn naam is John van den Enden, geboren op 05-03-1990 te  Rotterdam. Ik ben al meerdere jaren werkzaam als tennistrainer maar de passie voor het tennissen is ontstaan  door het zelf actief beoefenen van deze geweldige sport.
Op mijn 9e jaar ben ik begonnen met tennissen op L.T.C. de Blinkert te Capelle a/d IJssel.
Daar begon ik met een cursus zogeheten: "Maak kennis met tennis".
Na deze cursus was ik niet meer weg te slaan van de baan en was ik er ook altijd te vinden. In 2014 ben ik lid geworden  van T.C. T.O.E.G. te Schiebroek waar ik actief ben binnen het bestuur en als speler. Uiteraard speel ik competitie & open toernooien in de regio. 
Nu staat er een nieuwe uitdaging voor de deur: Tennisles geven op LTC Hoogvliet.
Mijn ervaring en kennis als leraar wil ik graag op een enthousiaste en fanatieke manier overbrengen op LTC Hoogvliet. Het allerbelangrijkste in het spelletje is het plezier. Dat staat bij mij dan ook op nummer één! Ik sta open voor ideeën en suggesties van uw kant zodat we samen de club en de tennislessen leuker en beter kunnen maken.