All You Can Tennis

Leuk dat dat je meer informatie wilt over ons All You Can Tennis lidmaatschap!

Tennis is de ideal full body workout van dit moment! Van jong tot oud, iedereen kan een balletje bij ons komen slaan. Daarom biedt L.T.C. Hoogvliet u vanaf nu de kans om lid te worden van onze vereniging en daardoor onbeperkt te kunnen tennissen.

Met dit maandelijks opzegbare abonnement is het dus het ideale moment om kennis te maken met die fantastische sport op ons schitterende tennispark. Wij hopen U binnenkort te mogen verwelkomen op onze 8 gravelbanen en ons sfeervolle terras.

All You Can Tennis lidmaatschappen zijn per persoon, per maand.

All You Can Tennis Bedrag incl. KNLTB Lidmaatschap
Senior € 17,50 ja
Echtpaar € 16,50 ja
Kids 4 tot 6 jaar gratis nee verplichting les te nemen
Kids 6 t/m 11 jaar € 4,50 ja
Kids 12 t/m 17 jaar € 6,50 ja

Voorwaarden All You Can Tennis lidmaatschap

• Na inschrijving ben je meteen bondslid van de KNLTB en mag je meedoen met competities en toernooien tijdens het lidmaatschap.
  • Betaling vindt plaats via iDeal of automatische incasso.
  • Na 3 maanden is het lidmaatschap per maand opzegbaar.
  • Opzeggen moet altijd schriftelijk plaatsvinden via een e-mail naar onze ledenadministratie de Ledenadministratie.
  • Senior leden draaien 1 bardienst per 3 maanden met een maximum van 2 per jaar. Deze kan echter voor 25 euro per keer afgekocht worden.
  • Mocht je binnen 12 maanden na opzegging opnieuw lid worden van het All You Can Tennis lidmaatschap dan betaal je 25 euro inschrijfgeld.
  • Voor het reglement en de statuten van de vereniging verwijzen wij u naar Statuten en Reglement