Algemene informatie

Onze vereniging ligt in een uniek stukje natuurgebied "Ruigeplaatbos" in de gemeente Hoogvliet Rotterdam.
We hebben 8 mooie gravelbanen, allen verlicht. Centraal staat het gezellige en recent gerenoveerde clubhuis met rondom een zonnig terras waar het heerlijk vertoeven is.

WIFI
Wil je wifii gebruiken op de club? log dan in met welkomltc

Kantine

Er worden geen alcoholische dranken geschonken aan personen jonger dan 18 jaar. Bij twijfel mag gevraagd worden of de desbetreffende persoon zich kan legitimeren, zodat leeftijd gecontroleerd kan worden. 
Elk senior lid moet bardienst draaien.

Baanhuur
Dit is alleen mogelijk tijdens daluren. De baanhuur bedraagt EUR 15 per uur per baan.
Wilt u tijdens daluren een baan voor een langere tijd huren, bijvoorbeeld tijdens de zomerperiode? Informeer dan via [email protected] naar de mogelijkheden.
U kunt ook navraag doen op deze website via het Vragenformulier op de Homepage.

Tennissen met niet-leden
Het is voor leden toegestaan om met een niet-lid te tennissen. Het introduceetarief bedraagt EUR 5.

Toernooi en Competitie
Onze tennisverenging heeft recreatieve en prestatieve toernooien. De prestatieve toernooien staan onder auspicien van KNLTB en tellen mee voor de rating. 

Toegang tennispark
Alle leden hebben door middel van het officiele KNLTB-ledenpasje toegang tot het park. Wanneer het clubhuis niet open is, hebt u door middel van uw ledenpas toegang tot de dameskleedkamer. Haal de ledenpas door de kaarlezer bij de deur, deze zal automatisch van het slot gaan. Zodra de deur dicht valt, gaat ook automatisch weer het slot op de deur. Controleer altijd even of de deur ook dicht is!

Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring