Tennis Only

Begin 2019 zijn wij een betrokken samenwerking tussen L.T.C. Hoogvliet en Tennis Only overeengekomen. Wij zijn zeer verheugd dat Tennis Only de komende jaren zal uitgroeien tot trouwe sponsor van onze vereniging. Voor de leden brengt de samenwerking dit jaar al meerdere voordelen met zich mee, waaronder de Tennis Only Gift Vouchers t.w.v. €10,00!

Tennis Only is bij velen reeds bekend als de absolute tennisspecialist in Nederland.
De uitstekende service, klantgerichtheid en vooral vakkundigheid, maken Tennis Only tot de ideale partner voor iedere tennisser, tennisvereniging en liefhebber van de sport.
De winkel bevindt zich op slechts 21 minuten rijden van ons tennispark en ook op de website is het ruime assortiment van alle topmerken beschikbaar. De Tennis Only store bevindt zich aan de Jacques Dutilhweg 325 in Rotterdam.
 
Tennis Only biedt naast het complete assortiment ook de befaamde bespanservice “klaar terwijl je wacht” en speciaal samengestelde teamkleding met kortingen tot 20%. Breng je racket dus nog even langs voor een nieuwe bespanning of zoek met je team naar de juiste teamkleding in de winkel of via www.teamkleding.tennis

Als leden van L.T.C. Hoogvliet kunnen jullie vanaf nu gebruik maken van de
volgende actiecode: LTCHoogvliet2019
De Gift Voucher zal te gebruiken zijn bij één besteding vanaf €75,00.
Deze actiecode werkt zowel in de winkel als in de webshop www.tennisonly.com. In de winkel dient de code doorgegeven te worden aan de kassa en in de webshop kan deze ingevoerd worden. Zorg dat je deze €10,00 op tijd gebruikt, want deze is beperkt geldig tot en met 15 april.