"Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring".

Het lidmaatschap van onze vereniging loopt van 1 oktober tot en met 30 september.

Het Student lidmaatschap bedraagt €160 per seizoen.

* Voor dit lidmaatschap overlegt u aan de ledenadministratie een inschrijvingsbewijs van uw studie.
* Dit lidmaatschap geldt voor jongeren die nog op school zitten of beroepsonderwijs volgen.
* Met dit lidmaatschap bent u tevens lid van de KNLTB.
* U krijgt van ons een spelerspas waarmee u toegang hebt tot het tennispark.
* Word je gedurende het seizoen lid, dan wordt de contributie naar rato berekend.
* Voortijdig stoppen van de eventueel door u gevolgde lessen geeft geen recht op teruggaaf van de reeds betaalde contributie.
* Opzeggen moet altijd schriftelijk plaatsvinden voor 1 september (4 weken voor einde van het lopende tennisseizoen) via een e-mail naar onze ledenadministratie [email protected]

Voor het reglement en de statuten van de vereniging verwijzen wij u naar menu Vereniging op deze website.