Voorjaarscompetitie

01 april 2022

Vrijdag 1 april gaat de voorjaarscompetitie weer van start.

Eindelijk weer zoals het hoort: …..weet je nog? Tennissers, toeschouwers, biertje, wijntje, hapje, muziekje  en als het even meezit: het zonnetje………kortom: EEN UITJE!

Teams die spelen voor de gezelligheid maar ook om te kijken hoe ze het doen ten opzichte van andere tennissers. En natuurlijk de fanatieke teams die proberen kampioen te worden zodat ze volgend jaar in een hogere klasse komen te spelen. Hoe leuk is het als je als tennisser aangemoedigd wordt vanaf de kant, het applaus voor een mooie bal en het compliment voor een leuke wedstrijd! Daarom willen we al onze leden uitnodigen om onze teams te steunen. We hebben een mooi schema gemaakt met welke teams er zijn, welke dagen zij spelen, wie zijn de tegenstanders en bovenal: wanneer spelen ze thuis en zijn dus het gemakkelijkst aan te moedigen. Maar voor de fanatieke supporters hebben we ook de uitspelende data en tegenstanders toegevoegd zodat je je favoriete team zelfs bij een uit wedstrijd moreel kan ondersteunen!

De vrijdagavond wedstrijden beginnen om 19.00 uur en de zaterdag wedstrijden om 12.00 uur. De uitslagen zullen we ook wekelijks in het schema verwerken zodat je in een oogopslag kan zien welk team op weg is naar het kampioenschap! En wat mooi zou het zijn als we ook foto’s van de wedstrijden, het fanatieke publiek en het “naborrelen” ontvangen zodat we op de website een mooie “AFTER LOCKDOWN” competitie impressie kunnen geven. Kom je ook?