Padel bij LTC Hoogvliet

08 december 2021

Update 01-02-2022

Beste Leden, het sonderingsonderzoek ten behoeve van aanleg Padel banen is uitgevoerd. Het bouwadvies volgt zo spoedig mogelijk. Met dit bouwadvies kunnen we een gedegen plan maken voor de bouw van de Padel banen.
We houden jullie op de hoogte.

-------------------------------------

LTC Hoogvliet is verheugd om te kunnen melden dat in 2022 wij 4 gloednieuwe Padel banen op ons park gaan krijgen. Verder is het zo dat binnen de huidige lidmaatschapsvormen alles hetzelfde zal blijven. Zowel voor de jaarleden als de All You Can Tennis leden houdt het in dat zij onbeperkt gebruik mogen maken van zowel tennis als padel voor hetzelfde bedrag. Er zal geen onderscheid in lidmaatschap worden gemaakt.

Wij verwachten een stormloop aan nieuwe leden en daarom bieden wij nu al de mogelijkheid aan mensen met interesse zich aan te melden via [email protected] De beschikbaarheid is beperkt en toekenning van de lidmaatschappen zal gaan op volgorde van aanmelden. Dus wacht niet te lang en meld je direct aan. Eenmaal aangemeld zal je automatisch op de hoogte worden gehouden van al het nieuws en de voortgang rondom de padelbanen.

Deel dit bericht dus zoveel mogelijk via email en socials om bekenden de kans te geven zich als eerste op te geven voor deze fantastische sport.

Het jaarlidmaatschap kost voor senioren 185 euro per kalenderjaar en All You Can Tennis is een maandelijks lidmaatschap voor 17,50 euro per maand. (minimaal 3 maanden lid, daarna per maand opzegbaar)Beide abonnementen zijn inclusief het KNLTB lidmaatschap.

Ook biedt Tennisschool Lisette Boekholt exclusief padel trainingen aan voor ieder niveau.
Alle 4 de padelbanen zullen verlicht zijn waardoor men van opening tot sluiten gebruik kan maken van de banen.
En na afloop kunt U terecht voor een versnapering in ons clubhuis. Daarnaast zullen onze leden ook landelijke padel competitie kunnen gaan spelen en zullen wij een Open Toernooi voor padel gaan organiseren. Kortom er staat een hoop te gebeuren.

Met sportieve groet,
Bestuur LTC Hoogvliet