Maandagavond Racketavond

01 mei 2019

Ook in 2019 zijn we weer gestart met het rackettrekken op de maandagavond. Van 1 april tot en met 30 september wordt er elke maandagavond een racketavond georganiseerd. In de zomermaanden gaan we gewoon door. Alleen tijdens de clubkampioenschapppen, het OBT, het openjeugdtoernooi en op feestdagen is er geen rackettrekken.  
Aanvang van de avond is steeds om 19.00 uur en de laatste wisseling van de pasjes is rond 22.00 uur, zodat iedereen om 22.30 uur moe maar voldaan naar huis kan gaan. Tussendoor is er nog een pauze van 15 minuten om gezamenlijk een kop koffie met een koekje te nuttigen.  
De bedoeling van deze racketavonden is, dat iedereen spontaan naar de baan kan komen; je hoeft met niemand af te spreken. Wij delen de pasjes in, zodat iedereen kan tennissen. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de speelsterkte van iedereen, maar we laten ook wel eens heel bewust de beginners met de gevorderden spelen.
Deze avond is uitermate geschikt voor nieuwe leden om andere leden te ontmoeten. Afspreken is niet meer nodig, gewoon komen en je pasje neerleggen. De rest verzorgen wij.  
Mocht het te hard regenen, dan wordt door de organisator ter plaatse op de avond zelf besloten of het rackettrekken wel of niet zal doorgaan.  

Wij wensen alle leden weer vele gezellige tennismaandagavonden.  
Joost Sturkenboom     

Nieuwscategorieën