Inschrijven voorjaarscompetitie VJC 2019 kan nu !

29 november 2018

Inschrijven voorjaarscompetitie

Het seizoen is nog maar net afgelopen en het duurt nog even voordat de voorjaarscompetitie weer gaat starten maar er kan weer worden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie. Er kan worden ingeschreven tot 05 januari 2019.

Zoals in de vooraankondiging al werd vermeld gaan de competitie vormen in het voorjaar veranderen. In de bijlage -aanbod competitie voorjaar 2019- staat een overzicht welke competitievormen er in het voorjaar allemaal beschikbaar zijn in de regio Rotterdam. In de bijlage kunnen jullie tevens een speeldagenkalender en het inschrijfformulier vinden. Per team hoeft er maar 1 inschrijfformulier te worden ingeleverd.

Indien je meerdere malen per week gaat spelen of in een week voor 2 verenigingen wilt spelen geef dit dan direct aan zodat ik kan bekijken of er dispensatie aangevraagd moet worden.

Wil je competitie spelen maar heb je geen team of wil je wel af en toe in een team invallen laat dit dan weten mogelijk zijn er nog teams die nog op zoek zijn naar versterking (ik kan helaas geen garantie geven dat je ook daadwerkelijk in een team kan worden ingedeeld).

Heb je nog vragen laat dit dan even weten.

Stuur het inschrijfformulier voor 05 januari 2019 naar [email protected] of [email protected]

met vriendelijke groeten,
 Rob Sluiter