Inschrijven Tennis competitie

24 mei 2020

Heerlijk, we mogen weer tennissen.

De Voorjaarscompetitie (jeugd, senioren en padel) is in het voorjaar in verband met de maatregelen verplaatst naar het najaar. Hieronder vallen de Kia Tenniskids competitie, de junioren- en senioren competities en de padelcompetitie.

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. We hebben ook scenario's klaarliggen waarbij we bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?
We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie.

In principe start de competitie op vrijdag 11 september (Kids Groen, Rood en Oranje 1 week eerder) en er daarna in 7 opvolgende weken gespeeld worden.

Omdat natuurlijk niet duidelijk is of alle teams die in het voorjaar hebben ingeschreven nu weer mee willen doen zal ik alle teams opnieuw in moeten schrijven. Ook ‘nieuwe’ teams kunnen worden ingeschreven. Inschrijvingen voor de najaarscompetitie moeten uiterlijk 12 juni bij mij binnen zijn.

Inschrijvingen kunnen naar [email protected] of [email protected] worden gestuurd.

In de bijlage vinden jullie een overzicht van de speeldata en de competitie soorten waarvoor kan worden ingeschreven.

Met vriendelijke groeten,
Rob Sluiter
email: [email protected]
Tel: 06-46434693