Inschrijven Najaarscompetitie

06 november 2022


 Hallo Allemaal,

Hoewel de voorjaarscompetitie nog bezig is kan er al weer worden ingeschreven voor de herfstcompetitie.

LET OP!! De inschrijf periode voor de herfstcompetitie is deze keer erg kort, uiterlijk 08 juni moeten wij de inschrijvingen voor de herfstcompetitie hebben ontvangen.Er kan tot uiterlijk 08 juni 2023 worden ingeschreven via

 

Het competitie aanbod is net als andere jaren zeer divers. Er kan voor een competitie worden ingeschreven op iedere dag van de week. Bij onze vereniging wordt er hoofdzakelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag gespeeld maar andere dagen zijn dus ook mogelijk. Hoewel inschrijven meestal per team gebeurd kan iedereen mee doen aan de competitie. Dus ook nieuwe leden. Heb je geen team maar wil je toch graag competitie spelen laat ons dit dan weten, we gaan dan kijken of een team kan worden samen gesteld. Wil je meer informatie over de competitie neem dan contact met ons op.

Een overzicht met het aanbod van alle mogelijke competities is als bijlage bijgevoegd in dit bericht. Ook een inschrijfformulier en de speeldagenkalender is bijgevoegd.

De KNLTB heeft er dit jaar voor gekozen dat er voor alle competitievormen een competitie is van slechts 5 speeldagen. Dit geldt dus niet alleen voor de vrijdagavond (zoals in het voorjaar het geval is) maar voor alle speeldagen (dus ook de zaterdag.  

Heb je nog vragen schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

met vriendelijke groeten,

Joyce Zonneveld Piek
Rob Sluiter
VCL LTC Hoogvliet 

aanbod-najaarscompetitie-2023-senioren-landelijk.pdf aanbod-voorjaar-najaarscompetitie-jeugd-2023.pdf inschrijfformulier herfstcompetitie 2023.doc speeldata-knltb-najaarscompetitie-2023.pdf

Nieuwscategorieën