Finale weekend Clubkampioeschappen 2019

06 september 2019

Hoi Clubgenoten & deelnemers van de clubkampioenschappen,

De poulefase is voorbij en alle binnegekomen wedstijden verwerkt , Rene is op vakantie ( HELP ) , problemen met de email server in toernooiplanner(HELP ) , dus deze oplossing gekozen via een E-mail om iedereen op de hoogte te stellen wanneer de geplande speeltijden zijn.

Na een aantal afmeldingen voor het finale weekend hebben we de finale poules en verliezerspoules georganiseerd voor a.s. zondag vanaf 11.15 uur. Deze staan in het schema op Toernooi.nl.

Graag om 10.45 uur aanwezig voor degene die 11.15 uur starten met hun openingswedstrijd. Als het goed is speelt de jeugd tot 11.00 uur.

De speeltijden zijn zo gepland over de gehele dag, het zou voor kunnen komen dat er wedstrijden later starten omdat sommige tennissers meerdere wedstrijden achter elkaar moeten spelen en dat een wedstrijd langer duurt dan 1 uur. Daarom hebben we ervoor gekozen, dat de 3e set gespeeld moet worden met een supertiebreak, om de uitloop te beperken.

De prijsuitreiking volgt gelijk na de laatste finale wedstrijd.

Nu nog hopen en droog en misschien wel zonnig weer  en dan hopen wij jullie a.s. zondag fit en fruitig op de Club te zien en te zien strijden om de verschillende titels.

Voor nu een prettig weekend , groet Marco en Dennis.