Competitievormen en Speeldata Voorjaarscompetitie 2019

29 oktober 2018

Vooraankondiging voorjaarscompetitie

Veel mensen zaten er denk ik al op te wachten maar jullie moeten nog even geduld hebben. Medio begin december zal ik jullie informeren over hoe jullie je kunnen inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Via dit bericht wil ik jullie wel vast informeren over speeldata, competitie vormen en wat er in het voorjaar gaat wijzigen.

Voorheen werd de competitie altijd per regio geregeld. Hierdoor waren er in iedere regio dan weer andere vormen van competitie. De KNLTB heeft besloten dat ze hier vanaf willen. Daarom wordt er in het voorjaar gekozen voor een landelijke competitie waarbij door het hele land dezelfde competitievormen worden aangeboden. Dit heeft ook veranderingen tot gevolg, zo worden bepaalde competities samen gevoegd en zijn er nieuwe competitie vormen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het samenvoegen van competitiesoorten met verschillende leeftijdscategorie (in het voorjaar is er alleen nog een gemengd dubbel 17+ competitie en geen 45+ meer) en de mogelijkheid tot het spelen van dames dubbel op de zaterdag. 

In de bijlage kunnen jullie al zien welke competitievormen er in het voorjaar mogelijk zijn.

Zoals gezegd zal ik jullie informeren wanneer er ingeschreven kan worden. Inschrijving zal dan mogelijk zijn tot begin januari 2019. In de 2e bijlage kunnen jullie al wel vast zien wat de speeldata voor het voorjaar zal worden.

Groetjes Rob

Competitieaanbod VJC 2019 Speeldata VJC 2018

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 416 9232

Address

Tennisvereniging LTC Hoogvliet, Groothoefblad 13
3193 GA Hoogvliet Rotterdam