Clubkampioenschappen 2019

19 mei 2019

Aan de niet-deelnemers van de CK 2019 vragen wij begrip als je iets langer moet wachten tot de baan vrij is, indien er afgehangen moet worden wegens drukte. De CK wedstrijden worden afgespeeld en niet tussentijds ‘afgehangen’. Alvast dank voor jullie medewerking.

Aan de deelnemers van de CK 2019 vragen wij om de wedstrijden niet op maandagavonden te plannen
i.v.m. drukte bij de traditionele racket-trek-avond.

De banen zijn beperkt beschikbaar in de periode 15 t/m 19 juli. Dan hebben onze buren van De Dalle hun open toernooi en stellen wij onze banen ter beschikking voor hun tennisschool.
Op vrijdag 19 juli zijn alle banen in gebruik ivm onze jeugdactiviteiten.
De laatste week van juli vindt het Bavaria Open Bruggen toernooi plaats.
Van 2 t/m 8 september vindt het Open Jeugd toernooi plaats.

Volledigheidshalve vermelden wij hier nog dat deelname aan de CK 2019 alleen mogelijk is voor senioren en wanneer je spelend lid bent van de vereniging. Competitieleden, proeflidmaatschap en lidmaatschap Meespelend ouder zijn uitgesloten van deelname.

De speelschema's kun je inzien via Toernooi.nl

Rest ons niets anders dan iedereen veel speelplezier te wensen!!

Groet van de wedstrijdleiding CK 2019,

René en Dennis