Meespelend Ouder Lidmaatschap

Wil jouw papa of mama een keer meespelen, dan kan dat natuurlijk.  Even inspelen voor les, of als je moet wachten op je broertje of zusje. Vinden ze het tennissen leuk of willen ze dit vaker doen, dan kun je bij ons kiezen voor het lidmaatschap Meespelend Ouder.

Dit lidmaatschap kost euro 60 per jaar. Je mag dan als ouder gedurende het hele jaar alleen met je eigen kind gebruik maken van onze banen. Dit is geen KNLTB lidmaatschap, je krijgt dan ook geen bondsnummer en spelerspas. Je hoeft geen bardienst te draaien, maar je mag dan ook verder geen gebruik maken of deelnemen aan activiteiten van onze vereniging. Besluit je toch om te kiezen voor een permanent lidmaatschap, dan zal de betaalde contributie worden verrekend met de nieuwe contributie.