Meespelend Ouder Lidmaatschap

Wil je als ouder met jouw zoon en/of dochter die tennisles heeft van onze tennischool, tennissen met je kinderen, dan kan dat natuurlijk.  Even inspelen voor les, of als jouw kind moet wachten op een broertje of zusje. Vind je het tennissen leuk of wil je dit vaker doen, dan kun je bij ons kiezen voor het lidmaatschap Meespelend Ouder.

Dit lidmaatschap Meespelend Ouder kost €60 per seizoen.

Voorwaarden Lidmaatschap Meespelend Ouder

*  Dit lidmaatschap Meespelend Ouder kost €60 per seizoen.
*  Dit lidmaatschap geldt alleen voor het tennissen met eigen zoon en/of dochter en geldt niet voor tennissen met andere leden.
*  Dit lidmaatschap is geen KNLTB lidmaatschap, een bondsnummer en spelerspas worden derhalve niet verstrekt.
*  Je hoeft geen bardienst te draaien, echter kun je verder geen gebruik maken of deelnemen aan activiteiten van onze vereniging.
*  Besluit je toch om te kiezen voor een permanent lidmaatschap, dan zal de betaalde contributie worden verrekend met de nieuwe contributie.