Voorjaarscompetitie 2020

LTC Hoogvliet
4-4-2020 00:00 - 11-6-2020 00:00

Jaarlijks doen er ruim 30.000 teams mee aan wat velen beschouwen als, de mooiste periode van het tennisseizoen: De KNLTB Voorjaarscompetitie. Zo'n 200.000 competitiespelers spelen wedstrijden en strijden met hun team voor de winst. Tennis is het gevoel van willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Door wedstrijden te spelen verleg je je grenzen, verbeter je jezelf keer op keer en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen. Iedereen kan meedoen, want er is altijd een wedstrijdsoort voor jou! Doe je ook mee?

De KNLTB heeft voor de Voorjaarscompetitie een zeer divers competitieaanbod voor senioren op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij je past.

Speeldata

De Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2020. De speeldata in Zeeland zijn iets afwijkend. Klik hier voor de speeldata van Zeeland.

Geef je op!

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Voorjaarscompetitie? Inschrijven voor één van de competities gaat via de verenigingscompetitieleider van jouw vereniging. Informeer dus bij hem/haar hoe en wanneer je je voor een competitie kan inschrijven. Iedere vereniging hanteert namelijk een andere inschrijfperiode voor de competitie.

De verenigingscompetitieleider van jouw vereniging heeft begin januari de gelegenheid om alle teams in te schrijven voor de Voorjaarscompetitie. Vervolgens gaat de KNLTB aan de slag met de indeling van de competitie. Begin maart zal de indeling dan gepubliceerd worden op MijnKNLTB.nl. Dan heb je nog een maand de tijd om kennis te maken met je team en te trainen voor de competitie, want begin april gaat de Voorjaarscompetitie dan officieel van start.