Competitielid

"Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring".

Het is ook mogelijk om alleen competitielid te worden.
Dit geldt alleen tijdens de periode van de voorjaars- en najaarscompetitie.

Het competitie lid betaalt een gereduceerd tarief en mag dan ook buiten de competitiewedstrijden, geen gebruik maken van de faciliteiten van LTC Hoogvliet.

• Competitieleden zijn leden die primair lid moeten zijn van een andere tennisvereniging en alleen competitie spelen voor onze vereniging.
  • Onze eigen leden kunnen dankzij deze leden een team formeren en zo meedoen aan de competitie; een team mag derhalve maximaal 1 competitielid in zijn gelederen hebben.
  • Competitieleden mogen deelnemen aan de voorjaars- en najaarscompetitie.
  • Competitieleden hoeven geen inschrijfgeld te betalen en geen vrijwilligerswerk te doen.
  • Competitieleden mogen echter buiten de competitiedagen geen gebruik maken van de facititeiten van LTC Hoogvliet.

De contributie voor het lidmaatschap Competitielid bedraagt €50

Voor het reglement en de statuten van de vereniging verwijzen wij u naar Statuten en Reglement

Voor meer informatie kun je contact opnemen via [email protected]