World Tour

Als je bij ons tennisles gaat volgen, dan doe je automatisch mee met deze competitie. Deze vindt niet het gehele jaar door plaats, maar op een aantal vaste zondagen in voor- en najaar.

Je speelt dan met je eigen team op je eigen niveau tegen verschillende tegenstanders uit de regio. Je gaat ook bij de tegenstanders op bezoek (uitwedstrijden). Wanneer je niet mee kunt doen uit geloofsovertuigingen of andere verplichtingen, dan kun je dit altijd aangeven. Geef je dit niet aan, dan gaan wij ervan uit dat je er bent op de wedstrijddagen. Je team rekent op jou!

Per team wordt er een captain aangewezen (in de regel is dit een ouder) en wordt er een groeps app aangemaakt. Via de teamcaptain en de groeps app houdt onze Tenniskidsfunctionaris contact met alle betrokkenen om zo alles in goede banen te kunnen leiden.