Bezoek ook onze Facebook pagina.

De Jeugdcommissie bestaat uit:

Naam Functie E-mail
Monique van Woerkum Lid JC [email protected]
Andrea Broeder Lid JC
Lisette boekholt Lid JC

Dit menu heeft diverse pagina's waar je algemene informatie kunt lezen omtrent het lidmaatschap en de daaruit voortvloeiende verplichtingen, alsmede de activiteiten die worden georganiseerd door de jeugdcommissie. Mocht je aanvullende informatie wensen, dan kun je dit doorgeven via Vragen onderaan de homepagina.

De jeugdcommissie organiseert al dan niet tezamen met de tennisschool diverse activiteiten zoals het openingstoernooi, zomerfeest, ouder-kind toernooi en open jeugdtoernooi.

De commissie is altijd blij met uitbreiding, maar hulpouders zijn ook van harte welkom! Wij zullen je dan ook benaderen om af en toe een handje te helpen.
Wil je zelf graag een bijdrage leveren aan de activiteiten, stuur ons dan een mail naar [email protected]

Al onze vrijwilligers dienen een Verklaring van Goed Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Zonder deze verklaring mogen zij niet bij ons werken met jeugdleden.