Lidmaatschapsvormen LTC Hoogvliet

LTC Hoogvliet kent verschillende lidmaatschappen.

Hieronder vind u een overzicht wat we u kunnen bieden. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de Ledenadministratie

• Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.
  • Voor het reglement en de statuten van de vereniging verwijzen wij u naar Statuten en Reglement
  • Word je gedurende het seizoen lid, dan wordt de contributie naar rato berekend.
  • Opzeggen moet altijd schriftelijk plaatsvinden voor 1 september (4 weken voor einde van het lopende tennisseizoen) via een e-mail naar onze ledenadministratie [email protected]
  • Voortijdig stoppen van de eventueel door u gevolgde lessen geeft geen recht op teruggaaf van de reeds betaalde contributie.

Overzicht van lidmaatschappen. De bedragen zijn per seizoen (1 oktober tot en met 30 september.)

Lidmaatschap Bedrag p.p. incl. KNLTB Lidmaatschap
Senior € 185,- ja
Echtpaar € 170,- ja
Kids 4 t/m 6 jaar € 25,-
Kids 7 t/m 11 jaar € 50,-
Kids 12 t/m 17 jaar € 75,-
Meespelend ouder € 60,- nee lees hieronder voor meer informatie
Competitielid € 50,-   lees hieronder voor meer informatie
Proeflidmaatschap € 37,50 nee 3 maanden geldig. lees hieronder voor meer informatie
Student € 160,- ja lees hieronder voor meer informatie
Ondersteunend € 39,- nee lees hieronder voor meer informatie

Wilt u lid worden? Klik dan hier.

Meespelend Ouder Lidmaatschap

Wil je als ouder met jouw zoon en/of dochter die tennisles heeft van onze tennischool, tennissen met je kinderen, dan kan dat natuurlijk.  Even inspelen voor les, of als jouw kind moet wachten op een broertje of zusje. Vind je het tennissen leuk of wil je dit vaker doen, dan kun je bij ons kiezen voor het lidmaatschap Meespelend Ouder.

Voorwaarden Lidmaatschap Meespelend Ouder

• Dit lidmaatschap Meespelend Ouder kost €60 per seizoen.
  • Dit lidmaatschap geldt alleen voor het tennissen met eigen zoon en/of dochter en geldt niet voor tennissen met andere leden.
  • Dit lidmaatschap is geen KNLTB lidmaatschap, een bondsnummer en spelerspas worden derhalve niet verstrekt.
  • Je hoeft geen bardienst te draaien, echter kun je verder geen gebruik maken of deelnemen aan activiteiten van onze vereniging.
  • Besluit je toch om te kiezen voor een permanent lidmaatschap, dan zal de betaalde contributie worden verrekend met de nieuwe contributie.

Competitielid

Het is ook mogelijk om alleen competitielid te worden.
Dit geldt alleen tijdens de periode van de voorjaars- en najaarscompetitie.

Het competitie lid betaalt een gereduceerd tarief en mag dan ook buiten de competitiewedstrijden, geen gebruik maken van de faciliteiten van LTC Hoogvliet.

• Competitieleden zijn leden die primair lid moeten zijn van een andere tennisvereniging en alleen competitie spelen voor onze vereniging.
  • Onze eigen leden kunnen dankzij deze leden een team formeren en zo meedoen aan de competitie; een team mag derhalve maximaal 1 competitielid in zijn gelederen hebben.
  • Competitieleden mogen deelnemen aan de voorjaars- en najaarscompetitie.
  • Competitieleden hoeven geen inschrijfgeld te betalen en geen vrijwilligerswerk te doen.
  • Competitieleden mogen echter buiten de competitiedagen geen gebruik maken van de facititeiten van LTC Hoogvliet.

Proef voor 3 maanden

U kunt met dit lidmaatschap gedurende drie maanden onbeperkt tennissen.

Na drie maanden hopen wij u overtuigd te hebben van de leuke sfeer op ons tennispark.

Spelregels:

• Na inschrijving en betaling van het lidmaatschap ontvangt u een tijdelijke spelerspas.
  • Het Proef lidmaatschap is alleen bestemd voor nieuwe leden die nog niet eerder zijn geweest.
  • U kunt alleen spelen op doordeweekse dagen vanaf 19:00 uur bij aanwezigheid van bardienst.
  • U kunt het gehele jaar door starten.
  • Proeflidmaatschap start altijd aan het begin van de maand.
  • Het proeflidmaatschap is persoonsgebonden.
  • Spelen is toegestaan, echter buiten de georganiseerde activiteiten voor de leden!
  • U wordt niet aangemeld bij de KNLTB, u ontvangt derhalve geen KNLTB pas.
  • U kunt niet deelnemen aan bondstoernooien en competitie.
  • Wilt u geen lid blijven? Stuur dan uiterlijk één maand voordat de proefperiode afloopt een mail aan [email protected] Wij bevestigen dan uw afmelding.

Student

• Voor dit lidmaatschap overlegt u aan de ledenadministratie een inschrijvingsbewijs van uw studie.
  • Dit lidmaatschap geldt voor jongeren die nog op school zitten of beroepsonderwijs volgen.
  • Met dit lidmaatschap bent u tevens lid van de KNLTB.
  • U krijgt van ons een spelerspas waarmee u toegang hebt tot het tennispark.
  • Opzeggen moet altijd schriftelijk plaatsvinden voor 1 september (4 weken voor einde van het lopende tennisseizoen) via een e-mail naar onze ledenadministratie [email protected]

Ondersteunend

Leden die niet meer kunnen spelen maar toch een rol willen blijven spelen in de vereniging kunnen Ondersteunend lid worden.
Ondersteunende leden heb geen speelrecht en worden niet aangemeld bij de KNLTB.
Wel kunnen ondersteunende leden meedoen aan de activiteiten die voor leden worden georganiseerd.